torstai 24. helmikuuta 2011

life starts now.

Hola Todos!
Buffffff (espanjalaiset sanoo näin KOKO ajan ja valitettavasti se on tarttunut myös miuhun...)
Krisse hoiti nyt tän alku esittelyn, kiitän ja kumarran! Ja ite aattelin tässä aupairin "kiireisessä" päivässä hiukan jatkaa.
Eli eilen illalla sanoin Krisselle "tehhääks yks juttu? Mennää molemmat H&M:n nettisivuille ja sieltä nettikaupasta kootaan sellaset asukokonaisuudet jotka haluttais?!" (olin siis tylsistynyt)
Noh, sitten käytiin hommiin ja itseasiassa ite olin yllättynyt et kuinka kauan siinä oikestaan meni aikaa! Vaikka olinkin hiukan pettynyt h&m:n nettikaupan valikoimaan, niin silti keräsin paljonpaljon vaihtoehtoja joista sitten karsin paljonpaljon pois, että lopulta sain yhden asukokonaisuuden. (lisäksi en vielä hirveen hyvin hallinnu tota kollaasin tekemistä ja näillä blondin aivoilla, siinä meni ehkä vielä puolet enemmän aikaa...hups) mutta lopputulos oli tälläinen:niinkun näette, niin loppujen lopuks meille tuli 2 aika erinlaista asua! mut henk.koht tykkään kyllä molemmista ja voisin hyvin pukea päälleni myös Krissen kokonaisuuden!
Mutta omastani voisin ainakin sen sanoa, että oon himoinnu tollasta bleiseria jo aaaaika kauan ja meinaan sen kyllä vielä täältä ostaa ennen Suomeen paluuta!

mutta, tälläistä tällä kertaa, katotaan miten innostutaan tästä nyt kirjottelemaan, alku ainakin näyttää lupaavalta! :)
besos. Elina

1 kommentti: