torstai 24. helmikuuta 2011

I'm searching the missing part of my heart, you catch me every time I fall

Moikka! Kertoilen tässä nyt vähä et miks myö haluttii tehhä tää blogi ja keitä myö ollaa! Siis ollaan iha tavallisia "pikku" kaupungin kaveruksia, jotka asuu Lappeenrannassa tai ainakin toine meistä asuu tällä hetkellä ja toinen on sitten Espanjassa, Barcelonassa
Au pairina ja se oli se meijän toinen syy miks tehtiin tää blogi. Ollaan tunnettu toisemme melkein 19 vuotta eli ihan siis syntymästä asti. Koettu on siis yhdessä paljon. On ollu surullisia, vihaisia ja iloisia hetkiä..Eniten ehkä niitä iloisia! Ei oikeestaa riiellä koskaan, enemmäki väitellään. 
Toinen syy tähän blogin kirjottamiseen oli se että ollaan molemmat kiinnostuneita muodista. Ja ollaan lueskeltu tosi paljon blogeja missä ihmiset käsittelee muotia ja aateltiin sitten et noh koitetaa nyt tätä! Ja ekaks voisin sanoo ainakin oman mielipiteen et tosi vaikee alottaa tähä kirjottaminen, mut kyl se sit siit pikkuhiljaa rupes lähtemää ja joha tätä tekstii tähä on kertyny! Eli siis kirjotellaan molemmat tänne ja koitetaan saaha tekstin lisäks joitakin kuviaki myös tänne.

Kuukauden verran keretään tekee sillee et Elina laittaa Barcelonasta ja mie sitten Lappeenrannast/Suomesta juttuja ja kuvia! Sitte ruvetaan tekemää yhdessä tätä blogia!

2 kommenttia:

  1. vaikutatte kyllä hauskoilta ja kiva lukee tällästä blogii mis ootte parhaita kavereita, mut asutte erimaissa! alan seuraamaan! :)
    t. Tytti

    VastaaPoista
  2. oi kiva kuulla et tykkäät! :)
    jossain vaiheessa voitaiskin laittaa jotain tästä ajasta kun ollaan oltu "erossa". hahhh, ihan kun vanha aviopari!

    VastaaPoista